Over mij

Sander Daems - Expeditieklimmer - Life Coach

Welkom bij Inuk T.C. – Ik ben Multi Disciplinair Therapeut, Expeditieklimmer, Spreker en life Coach en vader van 2 zoons.

Je kunt bij mij terecht voor psychologische ondersteuning, energetische, biochemische of fysieke behandelingen.  Deze 4 aspecten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden elk meegenomen in de holistische behandelingen. Hierbij zet ik verschillende methoden in. Denk aan manuele technieken, triggerpoints, magnetiseren, viscerale en osteopatische technieken, psychotherapie, coaching en counseling.

Mijn ervaring om mensen goed te kunnen behandelen heb ik opgedaan met jarenlang hoog nivo sporten, als topmanager in de financiele wereld, als therapeut en door veel te reizen. Als geen ander weet ik wat het van iemand vraagt om werk-prive-gezondheid in balans te houden en hoe het is om volledig de weg kwijt te zijn.

Om invulling te geven aan mijn kwaliteiten heb vervolgens diverse opleidingen gevolgd. De combinatie van deze inzichten heeft ertoe geleidt dat ik mijn eigen holistische methode heb ontwikkeld. Hierbij maak ik gebruik van de volgende methodieken:

Met mijn ervaring weet ik goed om te gaan met cultuurverschillen, gedragsproblemen, ongewenst (aangeleerde) gewoontes en patronen maar ook familiepatronen of spirituele en psychologische ontwikkeling.

Mijn behandelingen zijn altijd holistisch. Hier lees je wat dat inhoud.

Vraag gerust om hulp of informatie. Dan kijken we samen hoe we jou weer op weg kunnen helpen.