Over inuk

Inuk T.C. bestaat uit 2 bedrijfsonderdelen 

 

  • Trainings Centrum – Coaching en advies voor bedrijfsleven
  • Therapeutisch Centrum – individuele gezondheidsbehandelingen coaching & counselling
Inukshuk

Inukshuk betekenis

Een Inukshuk is een uit stenen gemaakte wegwijzer in de vorm van een mens. De Inukshuk vindt zijn oorsprong in Noordpool gebieden en is gestart door de Inuit bevolkingsgroep. De stenenstapel heeft door de tijd heen meerdere betekenissen gekregen.

Inuksuit werden in het poolgebied gebruikt om de juiste weg te vinden. Een teken voor navigatie. Om plekken aan te geven van voedselvoorziening of om eenvoudig aan te geven: “Hier was iemand”. Het geeft moed, vertrouwen en in moeilijke omstandigheden weet je dat je op de goede weg bent. De naam van de organisatie komt hieruit voort.

 

Onze Kernwaarden

Wij leven met enthousiasme in verbinding met deze waarden.

In ons prive leven en in het werk wat we graag doen

Veiligheid

Professionaliteit

Vrijheid

Onze Mission

Wij bieden een veilige omgeving  waarin ieder zich persoonlijk kan ontwikkelen op het gebied waar hij of zij op dat moment behoefte aan heeft om te kunnen groeien of helen.

Our Vision

In werkelijke verbinding stopt het gevecht en kan energie vrij uit stromen op de juiste frequentie en met de juiste intentie

 

Onze Klanten

Naast alle particulieren die ons weten te vinden zijn we dankbaar voor de waardering die we ontvangen hebben door uitnodigingen en oprdrachten vanuit de onderstaande bedrijven.

Offerte nodig ?

We maken graag een op maat gemaakte offerte voor Executive Coaching, Lezingen, Presentaties, Workshops of Teambuilding activiteiten.