Testimonials

Laat je recensie voor me achter ?

Wil je je ervaring bij Inuk TC delen of feedback geven ? Dan kan je het formulier invullen. 

Tips en kritiek zijn welkom !  Je ervaring wordt alleen gedeeld met jou toestemming, met of zonder je gegevens.

Neem aub contact op wanneer je jouw bericht wilt laten verwijderen

Testimonials

Heb Sander gesproken vlak voor ik de Alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk zou gaan schaatsen, 200km! Ik schaats pas drie jaar, dus we bespraken de beste voorbereiding voor zo'n extreme uitdaging. Dat fysiek op een gegeven moment alles pijn gaat doen, maar hoe je jezelf er dan mentaal toch doorheen kan slepen. Het bellen met Sander heeft zeker iets aan mijn training toegevoegd, ik kon de energie en het enthousiasme door de telefoon heen merken. Dat stak mij weer aan. Ik had er al zin in, maar nu helemaal. En ik zag het voor me, het zou gewoon gaan lukken. Ophangen met een dikke YES, het vervolgens halen, weer met Sander bellen en weer ophangen met een dikke YES was te gek. Thnx Sander!!.
Veronique Groot
Designer
Sander heeft mij erg goed geholpen om lichamelijke en emotionele spanning te ontladen. Hij neemt de tijd en luistert goed. En het feit dat hij een holistische aanpak heeft bevordert wat mij betreft het helingsproces nog eens extra. Aanrader dus! .
Heleen Rittershaus
Owner chickenorpasta.nl
Gisteren bij Sander geweest. De analyse en behandeling waren vlijmscherp. En ....vannacht voor het eerst sinds jaren een hele nacht doorgeslapen. Verbazingwekkend hoe effectief. Ik voel dat dit het begin is en dit wordt mijn driemaandelijkse 'onderhoudsbeurt'. Dank je Sander!.
Jan Erik Scheer
Social Media Specialist